Palaute

        Lähetä terveisiä, anna parannusehdotuksia,
        moiti tekemisiäni, tässä osiossa voit tämän kaiken toteuttaa.

Kirjoita viestisi tähän:


Nimi:

E-mail:

Puh:

   
Tervehdys vuosien takaa!

60-luvun alkupuoliskolla asuimme vierekkäisissä puutaloissa. Sinä aloit olla taiteilija ja minusta oli tulossa vakaumuksellinen fyysikko ja harras musiikin kuuntelija. 80-luvulla minua yllättäen kosittiin harrastelijakuoroon, jota johdit. Arvioit minut: Kyllä sinä laulaa osaat, pitää vain oppia laulamaan oikeaa ääntä. No, opinko vai en? Jotain opin, mielenkiintoista ja haastavaa se ainakin oli.

Olen niitä ihmisiä joiden mieliohjelmiin kuuluu Lauantain toivotut levyt. Melkein aina sieltä tulee jotain hyvin kiinnostavaa, mikä vaatii tekemään tarkennuksia kirjoista, useimmiten Suuresta toivelaulukirjasta. Olen myös niitä jotka kuuntelevat levyiltä laulujasi. Suosikkeihini kuuluu mm se jossa kerrot, että 'siel on maailman tulisimmat neidot, ja voi taivas kun tango siellä soi, oi-joi-joi, yön ken viettänyt Rion lumoissa milloin, unhoittaa ei koskaan sitä voi.'

Ostin kirjasi Multiprintistä. Luin sen. Sitten tohtoroin sitä hiukan. Painelin pariin kohtaan sivujen väliseen saumaan liimatipan ja annoin kuivua kirjan ollessa avattuna. Kun nyt selailen sitä, se aukeaa ensinnä sivujen 10-11 ja 96-97 kohdalta.

Toivon että kuulijasi löytävät Miehen ja äänen, tai jos vähän täsmennetään: nuo kaksi kuva-aukeamaa, pienesti sanotut isot asiat ja kertomisen arvoisen elämäntarinan, joka jatkuu.

parhain terveisin Jyrki